Skip to content Skip to footer

Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Amsterdamsefietswinkel.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Amsterdamsefietswinkel.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Linken naar de Amsterdamsefietswinkel.nl website. 
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Amsterdamsefietswinkel.nl  Homepage te doen.Aansprakelijkheid

Amsterdamsefietswinkel.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Amsterdamsefietswinkel.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Amsterdamsefietswinkel.nl opgenomen informatie. Amsterdamsefietswinkel.nl  is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Amsterdamsefietswinkel.nl website zouden voorkomen. Amsterdamsefietswinkel.nl is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Amsterdamsefietswinkel.nl website zijn gelinked.

Databescherming


Amsterdamsefietswinkel.nl respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Amsterdamsefietswinkel.nl gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.Persoonsgegevens

Amsterdamsefietswinkel.nl verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Amsterdamsefietswinkel.nl toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Amsterdamsefietswinkel.nl er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Amsterdamsefietswinkel.nl. 
Amsterdamsefietswinkel.nl verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden. 

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
. In sommige gevallen zal Amsterdamsefietswinkel.nl gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Leave a comment