Skip to content Skip to footer

Fietsen


Nieuwe Fiets kopen?

Amsterdamse Fietsenwinkel verkoopt alle soorten, maten en merken fietsen van Nederlandse makelaardij. In onze showrooms hebben we een  groot assortiment aan herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen en Elektrische fietsen(E-Bikes). De merken die wij onder andere verkopen zijn: Cortina, Victoria, Qwic, BSP, Union, Azor, Pointer, Excelsior, Forelle, Brikbikes, Sandwichbikes, Avalon,  Rivel, Noxon, Alpina en Volare.

Alle nieuwe fietsen worden geleverd met een 1 Jaar Gratis Servicepakket!

Fietsen te koop voor de winkel

Fietsverzekering

Een fietsverzekering van Kingpolis of Enra kunt u ter plekke bij aankoop van uw fiets bij ons afsluiten.


Tweedehands Fiets kopen?

We hebben altijd een ruime voorraad van tweedehands fietsen . Al deze fietsen worden voor de verkoop uitgebreid gecontroleerd en opgeknapt zodat u verzekerd bent van een perfect rijwiel.
Een proefrit is ook altijd mogelijk op onze  fietsen. Alle fietsen hebben een grote beurt gehad en bij onze fietsen zijn er veel nieuwe onderdelen gemonteerd.
Op alle tweedehands fietsen  geven wij ook 6 maanden  garantie met een gratis Servicepakket t.w.v. €100 , binnen de eerste 6 maanden .


Fiets Inruilen

Heeft u een  herenfiets of damesfiets dan kunnen wij deze van u inkopen bij de verkoop van een nieuwe of gebruikte fiets. Het is daarvoor raadzaam de fiets mee te nemen zodat wij deze kunnen controleren.

Leave a comment