Het Nationale fiets projecten (NFP):

Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee aan het Nationale Fietsplan! Wat is het Nationale Fietsplan?

Met het Nationale Fietsplan schaft u op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan met maximaal 52% korting. En dat is nog niet alles. U kunt ook met fiscaal voordeel een Nationale Fietsbon aanschaffen.

Voordelen van het Nationale Fietsplan

  •  Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel
  • Aanschaf van een fiets via de erkende rijwielhandel
  • Een fiets naar keuze

Voorwaarde deelname Nationale Fietsplan

De belangrijkste voorwaarde om een fiets via het Nationale Fietsplan aan te schaffen, is dat uw werkgever het Nationale Fietsplan aan zijn werknemers aanbiedt.

FIETS KOPEN VIA EEN FIETSPLAN

Bij ons kunt u dan de fiets van uw keuze aanschaffen met onze zeer voordelige prijzen. Wij monteren de fiets helemaal rijklaar af en bieden u de mogelijkheid om de fiets te laten bezorgen of om deze bij ons af te halen. Amsterdamse Fietswinkel biedt u drie verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van het fietsplan:

Optie 1: Zelf een fiets aanschaffen en betalen, u levert de factuur in bij uw werkgever.

U bestelt de fiets rechtstreeks bij Amsterdamse Fietswinkel in de winkel of via de website en rekent deze zelf af waarna u de factuur inlevert bij uw werkgever. Als u voor deze optie kiest profiteert u maximaal van de kortingen die wij u kunnen bieden. Na levering van de fiets overhandigt u de factuur aan uw werkgever, die deze verrekent met u uw belastingvoordeel. Door gebruik te maken van deze optie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en is er geen extra wachttijd.

Optie 2: Zelf een fiets uitzoeken en laten factureren, uw werkgever betaald de factuur.

U bestelt de fiets bij Amsterdamse Fietswinkel in de winkel of via de website en wij sturen de gespecificeerde factuur op naam naar u op per email, zodat u deze door kunt sturen aan uw werkgever. Op het moment dat uw werkgever de fiets betaald heeft wordt de bestelling volgens de normale procedure verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen is tijdens het bestelproces het factuuradres van uw werkgever invullen, en zet vervolgens bij opmerkingen dat u gebruik maakt van optie 2 van het fietsplan. Door gebruik te maken van deze optie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en is de eventuele extra wachttijd afhankelijk van de snelheid van de betaling van uw werkgever.

Optie 3: Zelf een fiets uitzoeken, maar de betaling loopt via een bemiddelaar (Fietsplan)

Als het fietsplan van uw werkgever verloopt via een tussenpersoon (Nationale Fiets Projecten (NFP),  Bedrijfs Fietsen Nederland (BFN) of FiscFree), dan bent u ook zeker bij Amsterdamse Fietswinkel op het juiste adres. NFP, BFN en FiscFree nemen uw werkgever een hoop werk uit handen, maar rekenen wel een commissie voor iedere fiets die via de door deze organisaties ontwikkelde fietsplannen wordt verkocht. Deze commissie bedraagt 15% over de eerste 749,00 Euro (dat is maximaal 112,35 euro aan administratiekosten. Omdat wij onze fietsen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, zijn wij genoodzaakt deze commissie door te berekenen naar u als klant. Wanneer u een fiets bestelt via het Fietsplan van NFP, FiscFree of BFN, vermeld dit dan bij opmerkingen tijdens het bestelproces en kies voor vooruitbetalen. Daarnaast hebben wij het formulier nodig. Het formulier kunt u mailen of per post versturen. Wij nemen dan contact met u op, hoe de desbetreffende formulieren in te vullen. Heeft u verder nog vragen over aanschaffen van fietsen met het Fietsplan van NFP, FiscFree of BFN, dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

tel.(020)244 5331